“Every time anyone becomes more transparant to the light in them, they wil restore the light in the world” (Naomi Remen)
Gratis kennismaken (30 minuten)
Therapie is mensenwerk. Vertrouwen speelt daarbij een grote rol.
Ik bied je daarom de mogelijkheid aan om gratis en vrijblijvend met mij kennis te maken. Met een kopje thee erbij, kun je al je vragen te stellen.
Over mij

Wat mij beweegt

Mijn naam is Else Boerema. Ik woon op een mooi groen plekje in Den Dolder, heb twee volwassen dochters en inmiddels drie kleinkinderen. Ik leef met plezier en met verwondering, liefde en respect voor al wat leeft. Menselijke ontwikkeling heeft mijn interesse en ik heb het vertrouwen dat ieder mens, op elk moment, het vermogen heeft om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe wegen in te slaan. Ik ervaar het leven zelf als mijn grootste leermeester. Door mooie avonturen, vriendschappen maar ook verliezen mee te maken, leerde ik om uit elke levenservaring het goud te halen. Dit maakt me rijk.

Vanuit opleiding, werk- en levenservaring kan ik als therapeut naast je staan. Ik weet niet wat goed is voor jou, maar ik kan je wel helpen om dat voor jezelf te ontdekken. Voor mij is de kracht van haptotherapie, dat ik je in ons contact kan laten ervaren dat je lichaam een eigen wijsheid heeft. Al je herinneringen zijn er in opgeborgen, je oude pijn, maar ook je diepste weten, je vitaliteit en je levensplezier. Als ik je daarin mag ontmoeten en je mag helpen om meer en meer te worden wie je werkelijk bent, dan beleef ik dat als een groot voorrecht.


Drs. Else Boerema – opleiding

– Haptotherapie (post HBO – Academie v. Haptonomie, Doorn)

– Docentenopleiding Haptonomisch verplaatsen (Academie v. Haptonomie, Doorn)

– Basisopleiding Haptonomie  (Synergos,  Amersfoort)

– Sociale Wetenschappen (RUU), veld: Gezondheidszorg (beleid & organisatie)

– Verpleegkunde A (algemeen ziekenhuis) en MGZ (thuiszorg)

 

Lees hier wat cliënten over mij zeggen